Wednesday, May 6, 2015

Ανανεωνομαστε/ Renewing ourselves...



Από την Παρασκευή 08/05/2015 η επικοινωνιακή φιλοσοφία μου στο internet αλλάζει.
Οδεύοντας προς το καινούριο μου επαγγελματικό ξεκίνημα αποφάσισα να αναβαθμισω τη διαδικτυακή επικοινωνία μου με εσάς.
Στόχος μου ειναι η δημιουργική απασχόληση μέσω της ζαχαροπλαστικής, ως ψυχαγωγία, μέσο διασκέδασης αλλά και συνάμα εκπαίδευσης. Δημιουργική ζαχαροπλαστική σημαίνει διαμόρφωση, έμπνευση αλλά και μέσο πραγματικής ικανοποίησης. Φτιαχνουμε τις δικές μας συνταγές, όμως χρησιμοποιούμε και βασικές συνταγές, συνταγές μεγάλων σεφ, αξιολογούμε γλυκά, επιδόρπια αλλά και επισκεπτόμαστε ονειρικούς και διακεκριμένους χώρους.
Το site μου έχει θεματολογία συγκεκριμένη.
Πολύ σύντομα θα μπορείτε να βρείτε μέσα στο δικο μου χώρο:

  • Όσο το δυνατό πιο άμεση και ενημερωμένη καταχώρηση συνταγών 
  • Δυνατότητα αλλαγής γλώσσας με τρεις επιλογές σε μεταφρασμένο υλικό.
  • Πλήρες φωτογραφικό υλικό των δικών μου δημιουργιων
  • Ανάδειξη της δημιουργικής δουλειάς σε επίπεδο ζαχαροπλαστικής και ζαχαροτεχνιας ανθρώπων που προσωπικά εκτιμώ.
  • Πλήρης αναλυτικός κατάλογος των σεμιναριων μου στην Ελλάδα αλλά και το αναλυτικό πρόγραμμα ψυχαγωγικής εκπαίδευσης στο εξωτερικό (με ισχύ από Σεπτέμβριο).
  • Αναλυτικό ημερολόγιο ημερομηνιών για κράτηση θέσεων (διαθέσιμο στη γαλλική μετάφραση από Σεπτέμβριο)
  • Μελλοντική δυνατότητας δημιουργικής εκπαίδευσης με συγκεκριμένες προυποθέσεις μέσω skype.
  • Βιντεοσκοπηση συνταγών (ξέρω οτι το βιντεάκι μου σας άρεσε και μελετώ τη δυνατότητα υποστήριξης μέσω youtube, ελπίζω μέχρι τέλος του 2015)
  • Απευθείας σύνδεση με το προηγούμενο περιβάλλον συνταγών ώστε να μπορείτε εύκολα να ανατρέχετε με τη δυνατότητα αναζήτησης.
  • Εμπλουτισμένη ενημέρωση από τα διαδικτυακά μέσα (Από Σεπτέμβριο)
  • Ενημέρωση/γευσιγνωσία επάνω στα γλυκά και τα τοπικά μαγαζιά.
  • Κάθε μήνα με νέο φωτογραφικό υλικό.
  • Ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με όλους και με δυνατότητα άμεσου σχολιασμού σε όλες τις συνταγές μας.
  • Δυνατότητα να διαφημιστείτε μέσω της σελίδας μας, σε ένα διεθνές περιβάλλον με μοναδικό σκοπό πάλι την προώθηση της εμπορικής ή καλλιτεχνικής δραστηριότητας.
Όλες οι συνταγές με την ανάλυση καθώς και το φωτογραφικό υλικό τους έχουν εκτελεστεί αποκλειστικά από το Delices d' Eleni. Σε περίπτωση που οι συνταγές δεν είναι δική μου ιδιοκτησία θα αναφέρεται πάντα η πηγή ή ο σύνδεσμος.

Μελλοντικά πάντα έχοντας το περιθώριο να γίνουμε καλύτεροι ολα τα σχόλια και τις παρατηρήσεις θα τα λάβουμε σοβαρά υπ'όψιν. Αλλωστε μία κοινωνία που στηριζεται στη γλυκιά δημιουργία δεν πρέπει να είναι μονοπλευρη αλλά ανοιχτή σε όλους.

Το blog του Les Delices d' Eleni μετά από ένα γεμάτο και ενεργό εξάμηνο συνταγών και αναρτήσεων επάνω σε διάφορα θέματα ξεπέρασε τα 15000 χτυπήματα. Αποφάσισα να κρατήσω όλο το προφιλ του για να ανατρέχετε σε όλες τις συνταγές που αγαπήσατε και θέλετε να ξαναφτιάξετε. Θα υπάρχει απευθείας σύνδεση μέσω του site Lesdelicesdeleni.com καθώς επίσης και άμεση επαφή με τις καινούριες συνταγές μέσω της σελίδας RECIPES. Πολύ σύντομα θα μεταφραστούν όλες οι συνταγές και στα γαλλίκά. Όμως όλες πλέον οι καταχωρημένες συνταγές του επίσημου site θα είναι σε τρεις γλώσσες. Απλά εσείς επιλέγετε.

Σας ευχαριστώ και σας περιμένω να μοιραστουμε ακόμα περισσότερες γλυκές δημιουργιες και γιατι όχι να συναντηθούμε και να γνωριστουμε από κοντά σε ένα απο τα προγραμματισμένα σεμινάριά μου σε Ελλάδα και Γαλλία (+Λουξεμβούργο)

Με πολλή αγάπη 
Ελένη

For more information join us on our new site Lesdelicesdeleni.com where you will find us in english french and greek. :)