Tuesday, January 13, 2015

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΣΕ ΜΠΙΣΚΟΤΟ Η ΤΟΥΡΤΑ ΚΕΙΚ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΣΕ ΜΠΙΣΚΟΤΟ Η ΤΟΥΡΤΑ ΚΕΙΚ
VALENTINE'S DAY


Ρομαντικό, αγαπησιάρικο, kinky (ελα που δεν καταλαβαίνεις), με φρου φρου, σοκολατάκια, φραουλίτσες, αγαπουλίτσες και τζουτζου, σατυρικό ή σοβαρό, μεγάλο ή μικρό (μεγεθος σχεδίου εννοω!!!), ερωτικό με φιλάκια και αγκαλίτσες, ο,τι σας εμπνέει….
Ενα δικαίωμα συμμετοχής ανά κατηγορία για κάθε συμμετέχοντα (π.χ. κάποιος μπορεί να συμμετέχει και στο μπισκότο και στο κεικ από μία φορά)
Στείλτε μου φωτογραφίες από τις δημιουργίες σας (με λογότυπο ή ονομασία υποψηφίου). 4 νικητές θα προκύψουν, δύο από κάθε κατηγορία. Οι δύο πρώτοι στην κάθε κατηγορία θα διαφημιστούν από το blog μου μαζί με τη φωτο συμμετοχής/ λογότυπο και απευθείας link στη σελίδα τους για 2 μήνες και οι δύο δεύτεροι για ένα μήνα.
Οι φωτογραφιές θα εκτεθούν σε άλμπουμ μέσω του Les Delices dEleni στις 30/01/2015 προς ψηφοφορία και οι ψήφοι θα αναδείξουν τους 4 νικητές. 2 για διακοσμημένο κεικ και δυο για μπισκότο. Στην κατηγορία κεικ παιζουν επίσης και παντός είδους φιγούρες.
Στείλτε μου το υλικό σας στο etseberaki@gmail.com μέχρι τις 27/01/2015. Διαρκεια ψηφοφορίας (είναι και επίκαιρο) από 30/01-12/02. Οι νικητές θα ανακοινωθούν την 13/02/2015 και οι διαφημίσεις θα αναρτηθούν 14/02. Ανήμερα του Αγιου Βαλεντίνου θα υπάρξει και ειδικό αφιερωμα στο μπλογκ μου με όλες τις συμμετοχές και με προβολή των στοιχείων όλων των συμμετεχόντων.
Παρακαλώ πολύ τους διαχειριστές αν θέλουν να αφήσουν την ανάρτηση λιγάκι ψηλά να τη δουν όσοι επιθυμούν.
Όσοι ενδιαφέρεστε παρακαλώ πολύ ενημερώστε έγκαιρα (ακόμα και αν στείλετε τις φωτο λίγες μέρες μετά), δουλέψτε τα σχέδια σας και στείλτε τα μου μέχρι τις 27/01Σας περιμένωωωωω!

No comments:

Post a Comment